Website ontwikkeling


VisionWeb verdeelt nieuwe webprojecten in een aantal stappen. Wij leveren onze websites aangepast aan uw wensen en behoeftes. Bij VisionWeb gcv doorlopen projecten de volgende fases:

De eerste fase: Orientatie

Het ontwikkelen van een goede website die volledig aan zijn doel beantwoordt, begint altijd met een orienterend gesprek. Want zomaar een website plaatsen heeft natuurlijk geen enkel zin. Eerst moet duidelijk worden wat uw doel precies is.
- Meer klanten?
- Informatie verstrekken?
- Aan wie en waarom?
Bovenstaande vragen zijn vragen die tijdens het orienterende gesprek beantwoord zullen worden. Zodat de website later precies aan uw wensen voldoet. Tijdens dit gesprek wordt ook gekeken in hoeverre er materialen beschikbaar zijn die als uitgangspunt kunnen dienen. Hierbij moet u denken aan een huisstijl of een bedrijfsbrochure.

De tweede fase: De offerte

U ontvangt op basis van het orientatiegesprek een offerte. Daarin worden de benodigde werkzaamheden uitgelegd en een schatting van de uren gemaakt. Gaat u akkoord, dan wordt er een ontwerpvoorstel gemaakt op basis van de uitgangspunten en besproken functionaliteiten. U kunt in deze fase altijd aangeven op welke punten het ontwerp aangepast dient te worden. Na goedkeuring wordt overgegaan tot fase 3, de bouw van de volledige website.

De derde fase: Website ontwikkeling

Op basis van het goedgekeurde grafisch ontwerp en de vastgestelde functionaliteiten wordt de website voltooid. Technische modules als bijvoorbeeld gastenboeken, discusiefora of Content Management Systemen worden nu ontwikkeld. Databases worden gevuld met gegevens. Tijdens deze fase kunt u uiteraard content aanleveren, wijzigingen doorgeven enzovoorst.

De vierde fase: Website implementatie en test

In fase vier worden de ontwikkelde functionaliteiten en ontwerpen geimplementeerd, de website wordt voltooid. Het testen van de website is een zeer belangrijk onderdeel. In deze fase krijgt de opdrachtgever de kans om op- en aanmerkingen te maken. Wanneer het geheel is goedgekeurd door de opdrachtgever zal de website defenitief worden opgeleverd. U ontvangt bij oplevering een factuur.

De vijfde fase: Nazorg

Uiteraard willen we ook na de oplevering graag weten of u tevreden bent met uw website. Daarom nemen we na een aantal weken contact met u op om uw website te evalueren. Goede websites worden geregeld ververst. U kunt VisionWeb gcv inhuren om regelmatig onderhoud te plegen aan uw site, of u doet dit zelf door middel van een CMS systeem.

Hosting-op-maat

Ook de hosting van je website kan verzorgd worden door VisionWeb gcv. Wij beschikken over onze eigen server in een datacenter in brussel!
Website onderhoud

Heeft u als werkgever steeds tijd en zin om de website 100% up-to-date te houden?

VisionWeb gcv kan u hierbij helpen. Wanneer u een servicecontract afsluit voor uw website verzorgt VisionWeb uw updates. op regelmatige basis worden de foto's aangepast of aangevuld, nieuwsbrieven worden up-to-date gehouden, enz...

Het enige wat u moet doen is uw nieuwe inhoud, foto's mailen en wij doen de rest!

Op die manier blijft uw website up-to-date en krijgt u meer bezoekers!
Copyright 2009 VisionWeb gcv . All Rights Reserved.